Hovenier nodig in Haarlem?

Boom laten snoeien in Haarlem

Heeft u struiken of bomen in uw tuin die gesnoeid moeten worden? Bomen snoeien is een essentieel onderdeel van de verzorging van bomen. Niet alleen voor de boom zelf, maar ook voor de omgeving van de boom is snoeien van belang. Een boom kan een groot obstakel vormen voor de omgeving. Hangt de boom deels in de tuin van uw buren of verspert uw boom de openbare weg? Als eigenaar van de boom bent u aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de boom. Snoeien dient dus verschillende doelen. Niet alle bomen hoeven echter gesnoeid te worden. Wij informeren u graag over het vereiste onderhoud van uw boom.

Vakkundig coniferen snoeien

Wij staan ook voor u klaar voor het snoeien van de coniferen in uw tuin in Haarlem. Het is van belang voorzichtig om te gaan met uw conifeer. Elke conifeer is anders en verlangt een specifieke snoeimethode. Schakel onze hovenier in voor vakkundig snoeiwerk. Groeit uw conifeer niet meer? Waarschijnlijk heeft u te veel gesnoeid. Vooral in de winter moet u oppassen met snoeien. De plant kan afsterven door de vorst. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw bomen en coniferen. Heeft u andere vragen over uw tuin of wilt u een afspraak maken voor het snoeien van uw struiken? Neem contact met ons op.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging