Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Boom laten snoeien in Haarlem

Heeft u struiken of bomen in uw tuin die gesnoeid moeten worden? Bomen snoeien is een essentieel onderdeel van de verzorging van bomen. Niet alleen voor de boom zelf, maar ook voor de omgeving van de boom is snoeien van belang. Een boom kan een groot obstakel vormen voor de omgeving. Hangt de boom deels in de tuin van uw buren of verspert uw boom de openbare weg? Als eigenaar van de boom bent u aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de boom. Snoeien dient dus verschillende doelen. Niet alle bomen hoeven echter gesnoeid te worden. Wij informeren u graag over het vereiste onderhoud van uw boom.

Vakkundig coniferen snoeien

Wij staan ook voor u klaar voor het snoeien van de coniferen in uw tuin in Haarlem. Het is van belang voorzichtig om te gaan met uw conifeer. Elke conifeer is anders en verlangt een specifieke snoeimethode. Schakel onze hovenier in voor vakkundig snoeiwerk. Groeit uw conifeer niet meer? Waarschijnlijk heeft u te veel gesnoeid. Vooral in de winter moet u oppassen met snoeien. De plant kan afsterven door de vorst. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw bomen en coniferen. Heeft u andere vragen over uw tuin of wilt u een afspraak maken voor het snoeien van uw struiken? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606