Hovenier nodig in Haarlem?

Tuinaanleg door ervaren hoveniers

Wilt u in Haarlem of omgeving een tuin aanleggen of renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu zelf een ontwerp heeft bedacht of samen met ons een plan heeft opgesteld, wij zijn u graag van dienst. Het hele jaar door kunnen wij uw tuin aanleggen, behalve bij vorst. We werken met verschillende materialen, allemaal van hoge kwaliteit en voor ieder budget. Wij staan voor heldere afspraken en we houden ons aan de planning. Op deze manier komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Deskundige aanleg in Haarlem

Bij de tuinaanleg stellen wij uw wensen centraal. Daarnaast houden wij rekening met uw budget. Wij hebben enkel deskundige vakmannen in dienst met een gedegen opleiding en veel ervaring. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u snel en efficiƫnt van dienst kunnen zijn. Onze hoveniers kunnen niet alleen uitstekend omgaan met bloemen en planten, maar kunnen ook terrassen aanleggen, vijvers graven en omheiningen plaatsen. Voor zowel bedrijven als particulieren staan wij graag klaar. Wilt u meer informatie of praktische tips over tuinaanleg? Of wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging