Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Tuinaanleg door ervaren hoveniers

Wilt u in Haarlem of omgeving een tuin aanleggen of renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu zelf een ontwerp heeft bedacht of samen met ons een plan heeft opgesteld, wij zijn u graag van dienst. Het hele jaar door kunnen wij uw tuin aanleggen, behalve bij vorst. We werken met verschillende materialen, allemaal van hoge kwaliteit en voor ieder budget. Wij staan voor heldere afspraken en we houden ons aan de planning. Op deze manier komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Deskundige aanleg in Haarlem

Bij de tuinaanleg stellen wij uw wensen centraal. Daarnaast houden wij rekening met uw budget. Wij hebben enkel deskundige vakmannen in dienst met een gedegen opleiding en veel ervaring. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u snel en efficiƫnt van dienst kunnen zijn. Onze hoveniers kunnen niet alleen uitstekend omgaan met bloemen en planten, maar kunnen ook terrassen aanleggen, vijvers graven en omheiningen plaatsen. Voor zowel bedrijven als particulieren staan wij graag klaar. Wilt u meer informatie of praktische tips over tuinaanleg? Of wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606