Hovenier nodig in Haarlem?

Een tuinontwerp naar uw wens

Wanneer u heeft besloten dat u een tuin wilt aanleggen of renoveren, moet u nog bedenken hoe u wilt dat het eruit komt te zien. In Haarlem en omgeving kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. We kijken naar uw wensen en behoeften en proberen samen met u een tuinontwerp te maken dat daar precies op aansluit. Daarnaast kijken wij ook goed naar de grootte en indeling van uw tuin, om zo het optimale uit uw tuin te halen.

Tuinontwerp op maat

Onze hoveniers hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Zij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp. Wij komen graag naar u toe in Haarlem of omgeving om uw situatie en de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens kunnen we, in samenwerking met u, een tuinontwerp maken dat naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u nog niet precies weten wat u wilt, dan kijken wij gerust een aantal tuinbladen met u door om inspiratie op te doen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging