Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Een tuinontwerp naar uw wens

Wanneer u heeft besloten dat u een tuin wilt aanleggen of renoveren, moet u nog bedenken hoe u wilt dat het eruit komt te zien. In Haarlem en omgeving kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. We kijken naar uw wensen en behoeften en proberen samen met u een tuinontwerp te maken dat daar precies op aansluit. Daarnaast kijken wij ook goed naar de grootte en indeling van uw tuin, om zo het optimale uit uw tuin te halen.

Tuinontwerp op maat

Onze hoveniers hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Zij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp. Wij komen graag naar u toe in Haarlem of omgeving om uw situatie en de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens kunnen we, in samenwerking met u, een tuinontwerp maken dat naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u nog niet precies weten wat u wilt, dan kijken wij gerust een aantal tuinbladen met u door om inspiratie op te doen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606