Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Schakel een hoveniersbedrijf in

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit enkel gemotiveerde werknemers met een passie voor het hoveniersvak. Of het nu gaat om tuinonderhoud, het ontwerpen of renoveren van uw tuin in Haarlem of omgeving, wij staan voor u klaar. Wij stellen uw wensen centraal en zorgen voor een heldere communicatie. Verder houden wij onszelf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de groensector, zodat wij u altijd kunnen voorzien van het beste advies voor uw situatie.

Uw droomtuin in Haarlem

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen kunnen wij een tuinontwerp voor u maken en de tuin aanleggen. Of wellicht heeft u zelf al een ontwerp gemaakt en wilt u alleen advies en de tuin laten aanleggen. Ook dat is mogelijk bij ons. Wij beschikken over de juiste kennis en helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Maar ook voor tuinrenovatie en tuinonderhoud staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem en omgeving? Neem dan direct contact met ons op, onze hoveniers staan u graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606