Hovenier nodig in Haarlem?

Schakel een hoveniersbedrijf in

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit enkel gemotiveerde werknemers met een passie voor het hoveniersvak. Of het nu gaat om tuinonderhoud, het ontwerpen of renoveren van uw tuin in Haarlem of omgeving, wij staan voor u klaar. Wij stellen uw wensen centraal en zorgen voor een heldere communicatie. Verder houden wij onszelf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de groensector, zodat wij u altijd kunnen voorzien van het beste advies voor uw situatie.

Uw droomtuin in Haarlem

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen kunnen wij een tuinontwerp voor u maken en de tuin aanleggen. Of wellicht heeft u zelf al een ontwerp gemaakt en wilt u alleen advies en de tuin laten aanleggen. Ook dat is mogelijk bij ons. Wij beschikken over de juiste kennis en helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Maar ook voor tuinrenovatie en tuinonderhoud staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem en omgeving? Neem dan direct contact met ons op, onze hoveniers staan u graag te woord.

 

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging