Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Tuinonderhoud in Haarlem

Of u een nieuwe tuin of een oudere tuin heeft, goed onderhoud is voor alle tuinen van belang. Men spreekt wel eens van onderhoudsvrije tuinen, maar dat bestaat niet. Er bestaan wel onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuinen. Dit betekent dat er één à twee keer per jaar onderhoud nodig is. Op deze manier houdt u de kwaliteit van uw tuin optimaal.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor voor- of najaarsonderhoud, groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden of het machinaal schoon borstelen van uw bestrating. Uiteraard is het ook belangrijk om regelmatig te schoffelen, bemesten en maaien in uw tuin. Op deze manier blijft uw tuin er netjes uitzien.

Wij verzorgen uw tuin van A tot Z

U kunt natuurlijk zelf in uw tuin aan de slag gaan om deze te onderhouden. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of er liever zelf geen omkijken naar wilt hebben, schakel dan een ervaren hoveniersbedrijf in. In Haarlem en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Voor zowel periodiek als incidenteel tuinonderhoud, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, staan wij voor u klaar. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem en omgeving? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606