Hovenier nodig in Haarlem?

Tuinonderhoud in Haarlem

Of u een nieuwe tuin of een oudere tuin heeft, goed onderhoud is voor alle tuinen van belang. Men spreekt wel eens van onderhoudsvrije tuinen, maar dat bestaat niet. Er bestaan wel onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuinen. Dit betekent dat er één à twee keer per jaar onderhoud nodig is. Op deze manier houdt u de kwaliteit van uw tuin optimaal.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor voor- of najaarsonderhoud, groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden of het machinaal schoon borstelen van uw bestrating. Uiteraard is het ook belangrijk om regelmatig te schoffelen, bemesten en maaien in uw tuin. Op deze manier blijft uw tuin er netjes uitzien.

Wij verzorgen uw tuin van A tot Z

U kunt natuurlijk zelf in uw tuin aan de slag gaan om deze te onderhouden. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of er liever zelf geen omkijken naar wilt hebben, schakel dan een ervaren hoveniersbedrijf in. In Haarlem en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Voor zowel periodiek als incidenteel tuinonderhoud, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, staan wij voor u klaar. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem en omgeving? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging