Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Schakel een tuinman in

Bent u op zoek naar een tuinman in Haarlem of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn u ook op dat gebied graag van dienst. Onze deskundige tuinman zorgt ervoor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Wij hebben niet alleen kennis en ervaring met bloemen, planten en bomen, maar kunnen u ook van dienst zijn met het aanleggen van vijvers en leggen van vlonders. Zodra onze tuinman uw tuin heeft aangelegd of gerenoveerd, hoeft zijn werk er nog niet op te zitten. U kunt namelijk ook voordelig een onderhoudscontract afsluiten, waardoor uw tuin er altijd piekfijn uitziet.

Uw tuinspecialist in Haarlem

Door onze jarenlange ervaring als allround hoveniersbedrijf kunnen wij niet alleen uw tuin opsieren met planten en bloemen, maar kunnen wij u ook gedegen advies geven over uw tuinontwerp. Ook wanneer u zelf nog niet weet wat u precies wilt, kunnen wij u helpen. Wij bespreken graag enkele idee├źn met u en werken een ontwerp uit. Verder zijn we expert op het gebied van boomverzorging en kunnen wij uw boom gezond houden. Zowel particulieren, bedrijven en gemeenten in Haarlem en omgeving kunnen een beroep op ons doen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606