Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Contact hovenier Haarlem

Wilt u een hoveniersbedrijf inschakelen voor uw tuin in Haarlem of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over uw tuin. Ook kunnen wij uw tuin aanleggen en renoveren en kunt u ons inschakelen voor tuinonderhoud. Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar 0800 255 3733.

Offerte aanvragen

Liever eerst vrijblijvend weten wat de kosten zijn die uw tuinproject met zich meebrengt? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606