Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Tuinbestrating laten plaatsen?

In vrijwel alle tuinen wordt een vorm van bestrating gebruikt, in de vorm van bijvoorbeeld een paadje, een muurtje of een terras. Bestrating in de tuin is niet alleen praktisch, maar maakt uw tuin ook aantrekkelijker. Onze hoveniers zijn ook gespecialiseerd in het leggen van bestrating. Voor nieuw straatwerk kunt u bij ons bedrijf terecht, maar wij kunnen ook voor u herstraten. Voor bestrating van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialist in bestrating

De keuze van het soort bestrating bepaalt het uiteindelijke uiterlijk van uw tuin. In Haarlem en omgeving kunnen onze hoveniers u adviseren in de keus van het straatmateriaal en de vormgeving. De mogelijkheden omtrent bestrating zijn immers vrijwel eindeloos! Bestrating is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en vormen. Bij ons bedrijf vindt u altijd het juiste product!

Experts in Haarlem

Het leggen van bestrating is werk voor een specialist. Ga dus niet zelf aan de slag met uw bestrating, maar laat het in Haarlem over aan onze experts. Wij weten precies wat de juiste manier is om te bestraten en zorgen ervoor dat uw bestrating er netjes en strak uit komt te zien. Ook houden we rekening met factoren als waterafvoer. In Haarlem zijn wij uw bedrijf voor alle zaken omtrent uw tuin en uw tuinaanleg, en ook voor perfecte bestrating kunt u bij ons terecht! Wilt u dat wij in Haarlem uw bestrating komen leggen? Neemt u dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606