Hovenier nodig in Haarlem?

Wij kunnen uw vijver aanleggen

Een vijver kan uw tuin groter doen lijken. Daarnaast kan het uw tuin tot leven brengen en rust geven. Op deze manier geeft een vijver een extra dimensie aan uw tuin. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring met vijveraanleg in Haarlem en omgeving.

Voor zowel advies over, ontwerp van als de aanleg van uw vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Wij bekijken dan graag voor u of dat mogelijk is en leggen de vijver voor u aan. Bij het ontwerpen van een vijver is het belangrijk om de vorm en grootte goed in verhouding te houden met uw tuin en woning.

Professionele vijveraanleg in Haarlem

Wij hebben als hoveniersbedrijf ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg. Wij stellen hierbij uw wensen centraal en letten bij het ontwerp en de aanleg zelfs op de kleinste details. We werken met verschillende materialen, waardoor we voor iedereen materiaal kunnen vinden dat past bij de gewenste prijs en kwaliteit. Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem en omgeving? Of wilt u direct een afspraak maken met een vijverspecialist? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging