Hovenier nodig in Haarlem?

Professionele boomverzorging

Hoewel er vaak wordt gedacht dat een boom zich wel redt in de vrije natuur, is dit niet het geval. Door regelmatig onderhoud blijft uw boom vitaal en worden boomziektes bestreden. Zo wordt uw leefomgeving veilig gehouden. U wilt namelijk niet dat er zomaar takken plotseling kunnen afbreken of dat de hele boom omwaait tijdens een storm. Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverankering of -verzorging of het vellen van de boom. In Haarlem en omgeving helpen wij u graag.

Uw boom verwijderen in Haarlem

Ook voor het verwijderen van bomen in Haarlem en omgeving kunt u uitstekend bij ons terecht. Neemt de boom het licht weg uit uw woning? Of belemmert deze uw zicht? Of is de boom misschien ziek? Dan kunt u deze laten kappen. Vaak heeft u hier wel een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of dat ook voor u geldt. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen wanneer u er zelf niet uitkomt. Onze hoveniers kunnen in de omgeving van Haarlem zorgen voor een veilige afvoer van uw boom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek en Aerdenhout

Hoofdvestiging