Zoek je een hovenier in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Haarlem

Professionele boomverzorging

Hoewel er vaak wordt gedacht dat een boom zich wel redt in de vrije natuur, is dit niet het geval. Door regelmatig onderhoud blijft uw boom vitaal en worden boomziektes bestreden. Zo wordt uw leefomgeving veilig gehouden. U wilt namelijk niet dat er zomaar takken plotseling kunnen afbreken of dat de hele boom omwaait tijdens een storm. Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverankering of -verzorging of het vellen van de boom. In Haarlem en omgeving helpen wij u graag.

Uw boom verwijderen in Haarlem

Ook voor het verwijderen van bomen in Haarlem en omgeving kunt u uitstekend bij ons terecht. Neemt de boom het licht weg uit uw woning? Of belemmert deze uw zicht? Of is de boom misschien ziek? Dan kunt u deze laten kappen. Vaak heeft u hier wel een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of dat ook voor u geldt. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen wanneer u er zelf niet uitkomt. Onze hoveniers kunnen in de omgeving van Haarlem zorgen voor een veilige afvoer van uw boom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606